Voice-over boeken

Voice-over boeken

Een voice-over boeken?

Een voice-over boeken was nog nooit zo eenvoudig. Neem contact op met Paul van Efferen. Zowel telefonisch als per e-mail ben ik goed bereikbaar. Als bekende stemacteur denk ik graag met je mee over de productie en geef advies waar nodig en waar gewenst. Een voice-over lever ik tegen vaste lage voice-over tarieven. De teksten worden ingesproken in de professionele studio’s van Van de Laar | Van Efferen.

Een veelzijdige, allround voice-over voor elke productie

Of het nu gaat om een corporate video, een radiocommercial, een televisiespot, een e-learning video, een voice-response systeem of een explanimation: mijn stem is bijzonder veelzijdig, waardoor ik elke opdracht aan kan. Mijn stemgeluid? Helder, overtuigend, enthousiast, zakelijk, betrouwbaar, warm, betrokken.

Maar, ik begrijp dat je geen voice-over wilt boeken zonder wat gehoord te hebben. Beluister daarom mijn stemdemo’s en ontdek welke kanten je allemaal op kunt met Paul van Efferen. Mijn stemopnames zijn opgedeeld in de categorieën documentaire, soft sell, hard sell, acting en cartoon & zang.

Paul als voice-over boeken? Neem contact op!

Wil je mij als voice-over boeken? Neem dan eenvoudig contact met me op door te bellen, te e-mailen of door gebruik te maken van het contactformulier. Heb je al een (draft versie) van een script? Stuur deze dan eventueel mee. Op basis hiervan kan ik een tarief bepalen. Zie ik je aanvraag snel voorbij komen?