Voice-over voor je documentaire

Voice-over voor je documentaire

Voice-over voor je documentaire

Je hebt een documentaire gemaakt en bent op zoek naar een voice-over met een prettig stemgeluid, een voice-over voor je documentaire die de boodschap niet vertelt, maar kan overbrengen? Zoek niet verder: ik ben een allround voice-over en spreek graag je documentaire voor je in. Ik zit al jaren in het vak en ga professioneel te werk. Ik speel in op de beelden (indien beschikbaar) en zet het verhaal kracht bij. Dus een voice-over voor je documentaire nodig? Neem contact met mij op!

Met Paul kun je alle kanten op

Ik zit ruim 25 jaar in het vak en heb een fijn en allround stemgeluid. Dit betekent dat ik multi-inzetbaar ben en in verschillende stijlen kan inspreken. Opdrachtgevers omschrijven mijn stem ook wel als: betrouwbaar, zakelijk, energiek, fris, geloofwaardig, warm en dynamisch. Met mijn stem kun je werkelijk alle kanten op, beluister mijn demo’s en beoordeel zelf.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je overtuigd? Beluister hier mijn demo’s, bekijk hier mijn inspreektarieven en vraag mij naar de mogelijkheden voor het inspreken van je documentaire. Nog niet helemaal overtuigd? Ik spreek graag een klein gedeelte van de tekst voor je in als custom demo, geheel vrijblijvend natuurlijk.