Werkwijze

Mijn werkwijze

Als Nederlandse stemacteur, commentaarstem, of voice-over beschik ik over een volledig geoutilleerde studio en kan je daardoor snel voorzien van kwalitatief goede audiobestanden. Maar, wat is mijn werkwijze als commentaarstem?

Voor mij is het inspreken van een voice-over meer dan een stuk tekst voorlezen. Om die reden neem ik vooraf graag contact met je op om de tekst voor de opname door te nemen. Zo kunnen we de gewenste tone-of-voice voor de opdracht bespreken, er zijn immers zoveel mogelijkheden wat betreft een stemopname! Wanneer de animatie, het filmpje of het storyboard al bekend is ontvang ik deze graag, zo kan ik mij nog meer inleven in de tekst. Mocht je dit graag willen kan ik de voice-over compleet synchroon met het beeld opleveren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het audiobestand in je project slepen, en renderen maar!

Omdat ik over een eigen studio beschik kan ik, indien gewenst, de audiotrack binnen 1 werkdag na ontvangst van het definitieve script bij je aanleveren. Standaard is de audio direct klaar voor gebruik, in elk gewenst bestandsformaat!

Heb je een mogelijk passende opdracht voor mij en wil je mij als voice-over boekenNeem dan contact met mij op, of bekijk mijn voice-over tarieven. Zie je liever een andere aanpak wat betreft de werkwijze? Ook daar sta ik natuurlijk voor open.