Dé Nederlandse stemacteur: Paul van Efferen

Stemacteur Paul van Efferen

Dé Nederlandse stemacteur: Paul van Efferen

Paul van Efferen is één van de Nederlandse, bekende stemacteurs. Een allround Nederlandse voice-over. Dit betekent dat ik me thuis voel in de meest uiteenlopende genres, en dat ik mijn stem als stemacteur op veel verschillende manieren kan laten klinken. Denk bijvoorbeeld aan warm, zakelijk, enthousiast, overtuigend, betrokken, energiek of betrouwbaar. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd als Nederlandse stemacteur en heb ik mijn stem ingesproken voor commercials, bedrijfspresentaties, e-learning video’s, documentaires, voice-response systemen, sprookjesfiguren, parkeerpalen, etc. ingesproken.

De werkwijze

Als stemacteur beschik ik over een volledig geoutilleerde studio. Dé manier om je snel (vaak binnen 24 uur) te voorzien van kwalitatief goede audiobestanden. Bij ontvangst van het script, denk ik tekstueel altijd mee. Als bekende stemacteur heb ik ruim 25 jaar ervaring in het inspreken van teksten en daardoor ook de bijbehorende opbouw. Indien er ruimte is, kom ik dan ook graag met verbeterpunten om jouw tekst naar een hoger niveau te tillen.

De volgende stap is het inspreken van de tekst. Je kunt ervoor kiezen om hierbij 1 op 1 aanwezig te zijn of bijvoorbeeld via Skype in te bellen. Heb je hier geen tijd voor of geen behoefte aan? Geen probleem, ik spreek graag een aantal verschillende versies voor je in waarbij ik speel met intonatie en energie.

Stemacteur nodig? Neem contact op

Ben je op zoek naar een allround Nederlandse stemacteur die snelle levertijden hanteert, tekstueel meedenkt en een volledig geoutilleerde studio heeft? Neem dan contact met me op, of je kunt me als voice-over boeken. Nog niet helemaal overtuigd, maar wel geïnteresseerd? Beluister dan mijn demo’s en laat je overtuigen, of bekijk mijn voice-over tarieven. Ik sta je graag te woord.