Snel een voice-over nodig

Snel een voice-over nodig?

Snel een voice-over nodig?

Ik ben een allround voice-over en spreek dagelijks vanuit mijn studio voice-overs in voor diverse producties. Ik zit ruim 25 jaar in het vak en dat maakt mij een echte professional. Mijn stem inspreken doe ik met veel plezier voor jouw productie en lever de audio vaak binnen 24 uur. Allround, snel en betrouwbaar!

De stemacteur voor elke productie

Regelmatig word ik gevraagd voor het inspreken van radio- en TV-commercials, tag-ons, billboards, pre-rolls, (video)advertenties, instore commercials, voice-response systemen, corporate video’s, bedrijfspresentaties, e-learnig en instructievideo’s. Ik ben multi-inzetbaar en mijn geluid wordt vaak omschreven als: fris, enthousiast, duidelijk, warm, geloofwaardig, betrouwbaar, wervend en dynamisch. Ik spreek Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN), maar kan ook verschillende typetjes of met een Brabants accent spreken.

Als Nederlandse stemacteur heb ik onder andere ingesproken voor merken als Mentos, Wieckse, Dela, Pelikaan Reizen, Electro World, National Geographic, Daelmans, Napoleon en Ryan Air.

Waarom kies je voor Paul als voice-over?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring, een professionele studio, ben allround -en dus voor elke klus inzetbaar-, flexibel en hanteer aantrekkelijke inspreektarieven. Toch niet helemaal overtuigd? Ik spreek graag een custom demo voor je in, geheel vrijblijvend uiteraard.

Audio van hoge kwaliteit, professioneel en snel geleverd

Snel een voice-over boeken? Ik lever vaak binnen 24 uur en soms zelfs al binnen een paar uur na akkoord op de offerte. Neem contact op voor meer informatie.